OM DYKFYN


Vores Eksklusive Pool

Dykfyn er i den meget privilegerede situation, at have egen swimmingpool i kælderen. Derfor kan vi tilbyde vores kunder at de kan hoppe i vandet, og prøve udstyr inden der handles. Det giver tryghed før et køb, som ofte løber op i mange penge, så man kan være sikker på at tingene passer, og teknikken fungerer.
I poolen afvikler vi alt, prøvedykning, test af udstyr, træning i forbindelse med uddannelse og træning i vejrhold bland andet sammen med Stig Pryds. Vi tilbyder også events, så som polterabend, teambuilding, champagne bobler og dating, over og under vand. Der er mange muligheder, så har du en ide, eller ønske under vand, under sikre forhold, så kontakt os for nærmere.


VIP Kunder

Dykfyn tilbyder helt specielle forhold for VIP kunder, kendisser og andre der kræver et meget højt diskretionsniveau. Vi kan lukke af, så man har adgang til vores faciliteter, uden andre kan forstyrre. Vi garanterer for et helt igennem VIP treatment! Se mere her


Vores Mål

Dykfyn vil gerne være førende på det danske dykkermarked, både som fysisk dykkercenter, rejseudbyder og som webbutik. Siden starten i september 2015 har vi arbejdet på at finpudse formen på alle områder, så vi kan tilbyde det bedste fra vores verden. Vi arbejder løbende på at forbedre tingene, og tager gerne imod ris, ros og konstruktiv kritik.


Vores certifikater

Dykfyn er Danmarks største forhandler af det meget anerkendte udstyrsmærke Mares. Du vil derfor kunne finde en meget bred vifte af produkter her fra, som tilfredsstiller den krævede dykker, fridykker eller undervandsjæger.

Kig i vores shop, og find lige det du står og mangler. Ud over Mares som vores hovedprodukt, fører vi også mærker som; Aqualung, Apeks, Scuba Force, Bare, Suunto, Metalsub, Gibielle, Shearwater, Cressi, Head, Ikelite, BST, Fourth Element og meget andet.

Palle Gram
Indehaver

Palle er PADI MSDT instruktør, underviser i de fleste specialer, og har flere tusinde dyk på samvittigheden. Han har dykket i ca. 20 år, og du finder ham altid i butikken klar til at ekspedere.

Tue Gregers Hedegaard 
Dykfyns udstyrsspecialist

Tue er PADI MSDT instruktør og underviser i alle specialer. Tue er certificeret service tekniker, og du finder ham som oftest på værkstedet, hvor han laver service på alle de kendte udstyrsmærker.

Mikkel Eskam Weidemann 
PADI MSDT instruktør

Mikkel har dykket i 17år og underviser, ud over i alle PADI specialer, også i Speedbådscertifikat. Mikkel er også den der styrer logistik, web og meget andet, og vil være i butikken primært i weekenderne.

Brian Møller Christensen 
Rookie + Alt Muligmand

Brian er pool keeper og sørger for at alle gæster føler sig godt tilpas. Han er selv i gang med at uddanne sig til dykker, hvor langt han skal vides ikke endnu.

Frantz Watson 
Divemaster

Er en af vores faste instruktørassistenter, som stort set hver lørdag afvikler prøvedyk I vores pool. Frantz har dykket i over 20 år.

Jacob Gram 
Divemaster

Jacob har med 300 + dyk, og har fungeret som Dive Master i mange år. Stor erfaring med logistik og afvikling af kurser, som gør dykningen en fornøjelse for vores kunder.

Benjamin Lassen 
Filmproducer hos DINFilm.dk

Fridykker og UV jæger igennem 5 år, scubadykker gennem 10 år, Advanced Diver. Benjamin elsker at dele glæden under vandet med andre, og ser frem til et fantastisk 2017 med en nogle fede UV-jagt kurser med mere, ses vi?