Dykfyn er en del af PADI - verdens førende
organisation indenfor fritidsdykning.

Med mere end 6300 PADI Dykkercentre og Resorts, og mere end 136.000 individuelle PADI fagfolk, der tilsammen har udstedt mere end 24 millioner certificeringer rundt om i verden, kan du finde PADI dykkerkurser og dykkermuligheder næsten overalt. PADI er samtidig den mest anerkendte organisation af alle, og det er Dykfyn en del af. Du vil med et dykkercertifikat i hånden herfra, blive vel modtaget, uanset hvor din rejse går hen.

Dykfyn sørger for sikkerhed og grundighed i din uddannelse, så du er bedst mulig forberedt på oplevelserne under overfladen.

PADI systemet af dykkeruddannelser er baseret på progressiv træning, der giver færdigheder, sikkerhed, oplysninger og lokal miljømæssig viden til eleverne. Dykning er en social aktivitet, og gennem et PADI Dive Center eller Resort, kan du udforske dykkersteder i hele verden.

Du kan uddanne dig lige fra grundkurset og helt op til instruktør hos Dykfyn.

Dykfyn stiller op med masser af kompetence og tilbyder en bred vifte af dykkerudstyr, lokale dykker ture og eksotiske dykkerrejser.

Et sundt undersøiske miljø er afgørende for god dykning, og dykkere er store fortalere for at beskytte vores vandressourcer. Gennem PADI kurser, lærer dykkerne vigtigheden af ​​at beskytte skrøbelige maritime økosystemer, og opfordres til at blive involveret i de lokale og den globale indsats for bevarelse. I mere end to årtier har PADI indgået et samarbejde med Project AWARE® - en global non-profit organisation dedikeret til at beskytte oceanerne på vores planet.

 

PADI Worldwide er en privatejet virksomhed, der rækker langt internationalt, med servicekontorer og distributionscentre i Australien, Brasilien, Canada, Japan, Rusland, Storbritannien og USA.

PADI Worldwides hovedkontor ligger i Californien, USA. PADI regionale hovedkvarterer støtte arbejdet for de enkelte faglige medlemmer og der er PADI Dive Centers og Resorts i mere end 183 lande og områder. For at opfylde behovene hos dykkere i hele verden, fås PADI materialer på ikke mindre end 26 sprog.