Dykkerudstyr 

Dykkerudstyr

Her i vores shop finder du et stort udvalg af dykkerudstyr til din næste dykkeroplevelse. Vi føre en del kendte mærker som for eksempel Mares, Scubaforce, OMS og flere andre, produkter hvor kvaliteten er i top til markedet bedste priser.

Det er meget vigtig at vælge det rette dykkerudstyr, så du får en god oplevelse med dit næste dyk.
Har du sp...

Her i vores shop finder du et stort udvalg af dykkerudstyr til din næste dykkeroplevelse. Vi føre en del kendte mærker som for eksempel Mares, Scubaforce, OMS og flere andre, produkter hvor kvaliteten er i top til markedet bedste priser.

Det er meget vigtig at vælge det rette dykkerudstyr, så du får en god oplevelse med dit næste dyk.
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig til valg af udstyr.

Mere
Dykkermasker

Dykkerbriller og Dykkermaske til orientering under vandet.

Det kan være svært at orientere sig under vandet, derfor er det en god ide med dykkerbriller.
Som med øvrigt dykkerudstyr, er dykkerbriller tilpasset til henholdsvis Scubadykning med
flaske og UV-jagt/fridykning. Hvor detaljerne på dykkerbriller til UV-jagt og fridykning har
betydning for trykudligning og udsyn, gør scubamaskens store indre volume det svært at
trykudligne på dybe dyk. Desuden får den ofte farverige scubamasken, UV-jægeren til at
falde i med omgivelserne.

Finner

Svømmefødder til snorkling, dykning og undervandsjagt. Sammen med dykkerbriller og snorkel og er svømmefødder en basal del af dykkerudstyret. De findes i mange udgaver og er tilpasset såvel snorkling, dykning med flaske, UV-jagt og fridykning.

En vinkel på omkring 20 grader på svømmefødderne gør, at bladet peger mere direkte bagud ved overfladesvømning. Dermed behøver du ikke løfte foden så meget, og det hjælper til, at du bruger færre kræfter og plasker mindre.

Snorkler

Skal du købe snorkel, skal du vælge en udgave der passer til dit behov og den form for dykning du skal dyrke. Mares har udviklet en bred vifte af forskellige snorkler, som er tilpasset forskellige behov og med forskellige funktioner. 

Skal du snorkle i udlandet er det en fordel at købe din snorkel i Danmark, inden du tager på ferie, så er du sikker på at få den bedste kvalitet.
Vi føre kvalitets snorkler fra Mares, som er et anerkendt mærke indenfor snorkludstyr, så her er du sikker på at få det bedste udstyr ved hver køb.

Regulatorsæt

Vælg det rigtige regulatorsæt fra starten, når du skal i gang med dykning.


Når du har besluttet dig for at købe udstyr til dit første dyk, er en regulator en vital del af dit udstyr, og du skal vælge et godt regulatorsæt med lav åndingsmodstand, da det samtidig vil give den mest komfortable dykning og et lavere luftforbrug.
Det er også vigtigt at vælge, om du skal dykke i kold eller varmt vand, da et koldtvands regulatorsæt er udstyret med frostsikring. Vi har mange forskellige typer af regulatorer, blandt andet kvalitetssæt fra Mares og Scuba Force.
Har du brug for vejledning ved køb af regulatorer, så kontakt os på telefon eller kig forbi vores butik i Nyborg og få hjælp til køb af dykkerudstyr.

Dykkerure og computer

Smarte dykkerure i stiligt design

Der findes mange dykkerure, der har det til fælles, at de er vandtætte til 10 ATM. En vandtæthed til 10 ATM gør, at uret er godkendt til svømning, men til dykning bør vandtætheden være 20 ATM.

Fælles for vore dykkerure er, at de er enkle at anvende og giver adgang til de essentielle informationer, du har brug for i vandet, om du så er på den årlige dykkertur eller på tur i hjemlige farvande. Urene er designet til at fremme informationsstrømmen, være lette at bruge og have et stiligt udseende Og så gør det jo heller ikke noget, at dykkeruret ser godt ud, så du kan bruge det til andet end dykning. 

BCD / Vinger

BCD/Vinger er en vigtig del af dit dykkerudstyr.

BCD står for Boyancy Control Device, og er en vigtig og nødvendig del af dit dykkerudstyr.
Når du skal vælge, om du vil have en Vingevest eller en BCD, kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, så du får sikkerhed for at det passer til dig, og fungerer i praksis. I vores butik kan du prøve din nye BCD inden du tager den med hjem, på måde er du helt sikker på dit køb er rigtigt.

En BCD en reelt en lunge-vest, der holder dig neutral i vandet (opdriftskontrolleret). De er forskelligt indrettet, nogle med luften liggende på din ryg, og andre med luften ud for dine hofter. Alle BCD’er kan justeres til optimal pasform og så man ligger godt i vandet.
Vingevesten, har kun luft på ryggen, og kan sættes op til for eksempel dobbeltflaske sæt, hvis du er til teknisk dykning.
Du kan også bruge den til alm. dykning ved at montere bagplade og harness til en enkelt flaske.
Fordelen ved en vingevest er, at går der noget i stykker kan du udskifte delene efterhånden.

Dykkerflasker

Hos Dykfyn finder du et stort udvalg af dykkerflasker, både til alm. dykning samt til teknisk dykning og sportsdykning. Vi lagerfører flasker i alle størrelser, fra 1,5 l og op til 15 l. 

Ønsker du en anden størrelse bestiller vi dem gerne hjem til dig.
Vi har dykkerflasker som enkelt flasker eller rigget op som dobbeltsæt.
Køb et luftabonnement, og få luft på dine dykkerflasker uden beregning.
Du kan købe et Luft abonnement hos os, så kan du få fyldt luft på dine flasker, hos os i Nyborg.
Læs mere om det, og vores VIP - Club

Dykkerbøjer

Dykkerbøjer til markering ved dykning.

Dykkerbøjerne tjener det formål, at de fungerer som markeringsbøjer, der afmærker det sted du dykker, så folk oven vandet kan se, at der er en dykker i vandet.
Mange bøjer kan også bruges til at transportere dit dykkerudstyr frem og tilbage fra dit dyk.
Når du skal købe en dykkerbøje, skal du vælge en med en god størrelse, sørg for, at der er A-flag på og mulighed for at montere noget afmærkningslys.

For at Dykkerbøjen kan ligge godt i vandet skal du have et stykke bly hængende under den.
Vi har både markeringsbøjer, flådebøjer, torpedobøjer, afmærkningslys og bly.

Dykkerlygter

Det er vigtigt og en god ide at medbringe en dykkerlygte når du skal dykke. Især her i Danmark hvor sigten er ringe, og hvor det meget hurtigt bliver mørkt når du dykker dybt, kan det være svært at orientere sig.  Solens stråler har svært ved at trænge igennem vandet, det er derfor en god ide at medbringe en dykkerlygte.  

Ved dykning på vrag og for eksempel i grotter, kan du ikke undvære en dykkerlygte, og netop disse steder er der flere spændende detaljer og et meget varieret og spændene maritimt dyreliv.
Vi forhandler flere slags dykkerlygter, alle er i dag med LED teknologi, hvilket giver en lang brændetid. Vores sortiment henvender sig til både rekreative som professionelle dykkere. 

Dykkerknive

Husk at købe en dykkerkniv med når du handler dykkerudstyr.

En dykkerkniv er et sikkerhedsredskab, som du kan skære dig fri med, hvis du hænger fast ind i for eksempel fiskenet eller tovværk. Det er vigtigt at bladet er lavet af rustfri stål, og dykkerknivene leveres til forskellig funktion, længder og udformning.
Det er også en fordel hvis din kniv har en lineskærer (line cutter) i bladet. Denne skærer let en fiskeline over. En line cutter er et buet stykke på kniven, som har en meget skarp æg.


Størrelsen kan være vigtig…
Det er vigtigt at prøve at holde dykkerkniven med handsker på - for at se om du forsat kan bruge den. Hvis du køber en kniv der er for lille i størrelse, kan den være svær at bruge under vand, og den skal gerne være nem at få fat og bruge.

UV-Jagt kniv.
Skal du bruge din kniv til UV jagt skal du være opmærksom på, at det er en god ide at få en dykkerkniv med skarp æg, hvis du skal bruge den til at sprætte fisk op.

Udstyrspleje

Produkter på vej – Kik ind senere